Servicii pentru Business-ul tău, Personalizate & Eficiente

MORE Solutions este parte a MORE Group, activ în Romania din Ianuarie 2004. Suntem o echipă de profesioniști cu experiență și mulți ani de practică, confruntați cu sute de situații. Am „fost acolo” în multe probleme, încă de la început, pe parcursul rezolvării și până la finalizarea lor cu succes. Această vastă cunoaștere este unul dintre motivele pentru care noi îți înțelegem problema și o tratam în modul cel mai profesionist și eficient, având mereu în vedere rezultatul pe care tu îl vei obține în final.

Tu. Centrul atenției noastre. Nevoile tale. Ideea pe care ne concentrăm.

MORE Solutions nu oferă “servicii standard”. Experții noștri te ascultă cu atenție, înțeleg în ce situație te afli, o evaluează și îți propun soluții ajustate exact nevoilor tale. De la cea mai mică pana la cea mai mare problemă, totul este tratat cu maximum respect si implicare personală. Nu ți-ai dori să îl poți întreba pe expertul din fața ta ”spune-mi, ce ai face dacă ai fi în locul meu?”. Ei bine, asta este exact ceea ce vei primi de la noi de fiecare dată când ai o problemă care trebuie rezolvată sau discutată.

Serviciile noastre

  • Consultanță de Business. Oferim soluții pentru pregătirea și implementarea unui plan de afaceri, studii de piață, consiliere pentru investiții.
  • Consultanță și asistență juridică. Acoperim toate aspectele business-ului tău. De la redactare de documente, pana la reprezentare în fața autorităților, precum și consiliere privind activitățile tale zilnice.

Valorile noastre

  • Ne concentram pe problemele tale!
  • Suntem atenți la ceea ce ne spui!
  • Livram ce am promis, când am promis, cum am promis!

Rezultatele noastre

  • Sute de client satisfăcuți de-a lungul timpului
  • Referințe excelente

Pentru mai multe informații, folosiți formularul de mai jos pentru a ne contacta!


Contactează-ne acum!

    Sau contactați-ne la +40 2130 86271 sau +40 746 196827