Pentru prima dată în istoria sa, MAPIC 2011 își îndreaptă atenția spre România

Târgul imobiliar nr. 1 va organiza conferința: „România 2012-2014. Noua eră a Retail-ului din România”

Piața imobiliară de Retail din România va fi analizată pentru prima dată în cadrul MAPIC, târgul imobiliar nr. 1 din domeniu. Evenimentul va avea loc în cadrul unei conferințe legate de segmentul de retail din România, pe 17 noiembrie, intitulată „România 2012-2014. Noua eră a Retail-ului din România”.

Printre subiectele discutate se vor regăsi:

  • PIB-ul de consum a crescut în 2011. Poate economia României fi considerată în creștere?
  • Noile proiecte anunțate și diferențele comparativ cu cele din trecut
  • Cum își contracarează Mall-urile existente competiția?
  • Există loc de creștere în anii următori?
  • Cum văd oamenii de retail aceste noi proiecte?

MAPIC a extins invitația Dlui. Ilias Papageorgiadis, CEO MORE Real Estate Services, de a fi moderatorul conferinței. Experții care vor vorbi în cadrul conferinței sunt 3 profesioniști de top, jucători cunoscuți din domeniu care sunt, în acest moment, activi pe segmentul de Retail din România:

  • Dl. Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Shopping City
  • Dl. Christopher Shonn, CEO Argus
  • Dl. Sony Mordechai, Președinte și CEO Global Eye Investments

* conferința va avea loc în Sala de conferințe Agora, la Palais des Festivals et des Congrès.

Discuția este menită să prezinte persoanelor implicate în domeniul de retail și investitorilor potențialul pieței din România și să ofere motive obiective care recomandă România drept o piața importantă pentru noii jucători interesați.

MAPIC este târgul nr. 1 de imobiliare. Promovează relațiile dintre liderii de retail și imobiliare, încurajând colaborare, investiții și are ca scop reunirea industriei. MAPIC 2010 a atras peste 7.400 de participanți. Târgul oferă oportunități extraordinare prin zona sa de business, programe de conferințe, evenimente de networking și comunitate online. Anul trecut, prezența segmentului de retail la MAPIC a crescut cu 30%. 2.000 de profesioniști din acest domeniu au fost prezenți, căutând parteneriate și spații, precum și informații cheie despre industrie. Cu nume mari care atrag proiecte impresionante și finanțări substanțiale, 2011 se preconizează a fi un eveniment, cel puțin, la fel de promițător.